ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİMCİLİĞİ VE TİCARİLEŞMEYİ DESTEKLEMEK AMACIYLA BRAİNPARK ŞİRKETİNİ HAYATA GEÇİRDİ

Üsküdar Üniversitesi girişimciliği ve ticarileşmeyi desteklemek amacıyla BrainPark şirketini hayata geçirdi. BrainPark ile genç girişimcilere başlangıç desteği vermek, gelecek vaat eden fikirleri belirlemek ve bu fikirlerin önünü açmak hedefleniyor. Dünyayı değiştiren tüm buluşların bir hayalden çıktığına dikkat çeken Prof. Dr.Nevzat TARHAN, gençlere hayal kurun dedi. Bilimi popülerize etmek ve topluma mal etmek şart diyen Tarhan, bunun için de BrainPark kurduklarını söyledi.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Teknopark’ta  faaliyete geçen  ve doğrudan ticari ürüne dönüşme  potansiyeli olan girişimleri destekleyen Brain Park düzenlenen bir programla tanıtıldı.

Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın açılış konuşmalarını Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat TARHAN, GOCB Teknopark Genel Müdürü Dr. Emre Aksan ve Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker KILIÇ yaptı.