SESLERİNİZ SESİMİZ, GÜCÜNÜZ GELECEĞİMİZ PROJESİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

1

Üsküdar Üniversitesi ve Haydi Tut Elimi iş birliği ile yürütülen Seslerimiz Sesimiz, Gücünüz Geleceğimiz projesinin kapanış töreni Merkez Yerleşke Konferans Salonu’nda yapıldı. Avrupa Birliği tarafından sağlanan fonlarla organize edilen projede, Türkiye’de çocuklara uygulanan şiddeti engellemek, toplumu bu konuda bilinçlendirmek ve mağdur çocukları hayata yeniden hazırlamak hedeflendi.

Toplantıda söz alan Haydi Tut Elimi Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Nebiye YAŞAR, dernek ve projeler kapsamında yapılanları katılımcılarla paylaştı.

Üsküdar Üniversitesi iletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve iletişimi Bölüm Başkanı Yrd.Doç. Dr. Dinçer ATLI  da  etkinlikte söz aldı  ve  ‘’ Güçlü ol, Hayatın Proje Olsun’’ isimli bir sunum yaptı.

Atlı; başarı, gelişim ve değişim konularını ele aldı.

Etkinlik, mini konser ve halk oyunları gösterisiyle sona erdi.