PROF.DR. NEVZAT TARHAN :’’ KURBANLARIN ELİ AYAĞI BAĞLANIR ASLANDAN KURBAN OLMAZ’’

Başlıksız-6 Başlıksız-7

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat TARHAN, 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından yaşananları farklı bir çerçeveden değerlendirdiği yeni kitabında darbe psikolojisini anlattı. FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in tasavvuf yöntemlerini, tasavvuftaki ‘’masum imam ‘’algısını ve takiyeciliği çok iyi kullandığını belirten Prof. Dr. Tarhan, ‘’ Herkesin eleştirel düşünceyi mutlaka yüceltmesi gerekiyor, kim olursan ol. Hiç kimse sorgulanmaz değil, hesap verilmez değil’’ dedi.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat TARHAN, yeni bir kitap kaleme aldı. Timaş Yayınları’ndan çıkan ve darbe pskilojisini anlattığı ‘’ Anne Darbe Ne Demek?’’ isimli kitabında Tarhan, 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından yaşananları farklı bir çerçeveden değerlendirdi. Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın yeni kitabı ile ilgili Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda bir panel gerçekleştirildi. Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mithat Baydur moderatörlüğünde gerçekleştirilen ‘’Anne Darbe Ne Demek’’ isimli panele Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Ak Parti Burdur Milletvekili ve 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek ile Gazeteci Yazar Avni Özgürel panelist olarak katıldı.