ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN GEBZE TEKNOPARK GEZİLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2

Bu yıl içerisinde öğrencilerimiz belirli aralıklarla Teknoloji Transfer Ofisi öncülüğünde Gebze Teknopark’a ziyaret gerçekleştirilerek, ordaki firmaları tanımaları ve olanakları öğrenmeleri, bilgilendirilmeleri sağlandı. . Girişimci   aday öğrencilerimiz için  gezi,  Gebze Teknopark Sorumlusu Tolga BİLDİRİCİ,  Teknopark Danışmanı Ufuk  BATUM ve Gosb Teknopark Genel Müdürü Emre AKSAN’ın sunumlarıyla başlayarak Teknopark ta kurulan çeşitli firmaların tanıtımlarıyla  ve  firmaların gezdirilmesiyle sonlandırıldı.  Gebze Teknopark ‘ta kurulan Üsküdar Üniversitesi Brain park ofisi,  girişimci öğrencilerin yararlanmak istedikleri   imkanları sunuyor. Öğrencilerimiz   istedikleri zaman Brain park ofisimizi ziyaret edebileceklerdir.