NÖROTEKNOLOJİ STARTUP GÜNLERİNİN 3. SÜ GERÇEKLEŞTİ

Nöroteknoloji   ve Tedavisel Beyin Haritalama Derneği, Teknoloji Transfer Ofisi, Brainpark işbirliğiyle üçüncüsü  olan Nöroteknoloji Startup Günleri  Üsküdar Üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr. Barış METİN VE  Memorıal Şişli Hastanesi Fizik Tedavi  ve Rehabilitasyon Uzmanı, Algoloji Uzmanı, Elektrodiagnostik Nöroloji Uzmanı Prof. Dr.Engin ÇAKAR öncülüğünde  2 Mayıs 2018 Çarşamba günü 13:30 – 16:00 saatleri arasında Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke A Blok 330 No’lu Sınıfta gerçekleşti. Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. İhab ELAFF;  Robot Teknolojileri, Tasarımcı ve Girişimci Zeynep KARAGÖZ; Robotel Türkiye Derneği Faaliyetleri, Girişimci Erdem TATLI ve Semih ÇELİK;  Yapay zeka ve Robot El Teknolojisi, Medikal Mühendis Ercan Gün ;Cihaz Teknolojileri  sunumlarıyla büyük ilgi gördüler.  Nöroteknoloji startup günleri her ayın ilk haftası gerçekleşmeye devam edecektir.