2. YÜKSEK İNSANİ DEĞERLER ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Başlıksız-5

Üsküdar Üniversite’sinin toplumu, doğayı, evreni, düşünen, yaşamı ile örnek olan ve ilhan veren kişilere ve kurumlara verdiği       Yüksek İnsani Değerler Ödüllerinin bu yıl ikincisi verildi. Dr.Doğan Cüceoğlu, Prof.Dr.İlber Ortaylı, Kızılay Genel  Başkan vekili İsmail Hakkı Turunç Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen’in ödüllendirildiği törende kahraman şehitlerimiz Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin de unutulmadı. Şehitlerin ödülleri ailelerine verilirken, törende konuşan Prof.Dr. Nevzat TARHAN, bir toplumu bir arada tutan bağların değerler olduğunu söyledi.

Üsküdar Üniversitesi tarafından toplumsal değerlerin gelişmesi amacıyla topluma örnek olacak ve insanlığı iyiliğe  teşvik edecek davranış, olay ve kişilerin ödüllendirilmesi hedefiyle geçen yıl ilk kez verilen Yüksek İnsani Değerler Ödülleri, bu yıl ikinci defa sahiplerine sunuldu.

Üsküdar Üniversitesi Jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, bu yıl Dr. Doğan CÜCEOĞLU, Prof.Dr. İlber ORTAYLI, Kızılay Başkan Vekili İsmail Hakkı Turunç, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen’e ve şehitlerimiz Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin için değerli ailelerine 2. Yüksek İnsani Değerler Ödülü verilmesine karar verildi.

Başlıksız-4Başlıksız-3